Ærlighed,  familie,  handicap,  Kærlighed,  tanker fra en mor

Mor som Du, MEN handicappet!

En ny dokumentarserie ‘Undskyld, vi fik børn’ er blevet vist på DR2. Jeg valgte at se første afsnit, men med en hvis skepsis. For synes ærlig talt, at seriens navn er forfærdelig. Det kan godt være at titlen skal ses i et lys af humor. MEN for mig er sådan en slags humor/galgenhumor kun forbeholdt i en tæt familie- og vennekreds, hvor man kender hinanden på godt og ondt og kender hinandens grænser. Samtidig åbner det dog op for en debat ude i samfundet. En øjenåbner, at selv om man har et handicap, så har mange alligevel en ualmindelig almindelig hverdag med familie, job, sport etc.

For knap 2 år siden lavede jeg mit første blogindlæg nogensinde på Mamawise og hold da op en respons jeg fik. Jeg blev faktisk rigtig chokeret over, så mange der havde læst indlægget, at jeg i mit stille sind, nok tænkte, om man igen skulle få indlægget fjernet . Men NEJ! Her 2 år efter er jeg super glad for at jeg gjorde det. Og samtidig gav det mig blod på tanden til at skrive mere om mit liv, min hverdag samt mine overvejelser i forhold til MANGE ting – ikke kun handicap relateret. Så derfor denne lille personlige blog.

Men herunder har jeg linket til mit allerførste blogindlæg (som jeg efterhånden er ret stolt af – ja undskyld ). Læs eller genlæs det endelig her:

Mor som Du, MEN handicappet!

Her 2 år efter læses indlægget stadigt. Og jeg har været SÅ heldig, at en familie med en pige med AMC – samme handicap som jeg – har taget kontakt til mig, idet de/hun gerne vil have inspiration til, hvordan man i dagligdagen fremadrettet kan klare sig. Så de kiggede forbi til en snak om ungdom, fremtid, hjælp fra andre end mor og far etc.

D E J L I G T at komme tilbage til “jobbet” som guide til selvhjælp, at være en inspiration for andre.

AT KUNNE HJÆLPE!!

Rigtig god læselyst.

De kærligste hilsner og altid velmenende ord

fra Bine

P.s. Jeg undskylder IKKE, at jeg fik børn!

4 kommentarer

 • slinkypiinky

  Hej og velkommen på Momster 🙂

  Jeg læste godt dit blogindlæg den gang, og synes at det var rigtig godt.

  Jeg opfattede slet ikke titlen som humoristisk på den dokumentar, men som en sørgelig realitet, som de følte var måden de blev anset på af resten af samfundet…

  Glæder mig til at følge med hos dig.

  • naarhjertettaler

   1000 tak for dit svar. Du har så inderligt ret. Læste mange af kommentarerne på dr2’s Facebook side og tænkte nøjagtigt det samme som dog. Sikke et samfundssyn. Tak fordi du læser med. Din blog ser sørme også god ud. Glæder mig også til at følge dig. Rigtig God Weekend. Kh. Herfra ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *