handicap,  Kærlighed,  mad,  tanker fra en mor

Berlin & Bevægelseshandicap

Lige før påske tog på hygge tur til Berlin, manden og jeg. Og ja vi er også længe hjemme igen. Børnene var på ferie hos mormor og morfar.

Vi valgte selv at køre derned denne gang og det bar sgu ik så galt, som jeg havde frygtet. Plus vi havde bilen dernede, så vi kunne køre rundt og se.

Programmet dernede var (i vilkårlig rækkefølge):

  • Tv-tårnet på Alexanderplatz – havde bestilt bord til manden og jeg oppe i tv-tårnet velvidende jeg har højdeskræk. Men da vi ankom dertil, fik vi pænt at vide, at vi ikke måtte gå længere, idet jeg jo er gangbesværet og i tilfælde af brand ikke ville kunne komme hurtigt ned. Kan selvfølgelig godt forstå deres argument, men blev sgi lidt ked, idet det var en overraskelse til manden.
  • Hard Rock café på Kudamm – hver gang vi er i en by med en Hård Rock café, ja så må vi ind og besøge den. Så vi tog der ind en aften til lidt mad og drinks.
  • East site Gallery – er en 1.316 meter lang rest af Berlinmuren. Den står på Mühlenstraße og løber parallelt med floden Spree. Den er udsmykket af 118 kunstnere fra 21 lande. De 106 motiver, der er malet på den østlige side af muren, relaterer til de politiske forandringer i årene 1989 og 1990. Synes det var fantastisk at opleve.
  • KaDeWe – K Æ M P E varehus. Egentlig ikke imponeret.
  • Designer Outlet Berlin – Et lækkert sted med mærkevarer 50 til 70 % billigere end i normal butikker.
  • Sejltur på Spree – Nåede vi ikke.
  • By livet generelt – Elsker by livet i Berlin.

Berlin er en dejlig by. Og for gangbesværede også let at manøvrere rundt i. Vi valgte at bo i centrum, så gå-afstanden ikke var for stor. Ellers havde vi egen bil med til turer udenfor Berlin.

Vi boede på Hotel Palace. Og sikke en service. Vi fik lov til at parkere bilen lige uden for hoveddøren, så jeg let kunne komme til den. De lærte os hurtigt at kende, så fx ved

morgenmaden så kom de med sugerør af sig selv til min kaffe. ***** 5 stjerner ud af 5 til dem. 1000 tak. Vi vender klart tilbage dertil og denne gang sammen med børnene.

En utrolig hyggelig tur for 2 <3 . MEN vi måtte begge sande, at vi glædede os meget til at komme hjem til 2 spilopper <3 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *