Sex er godt, men 12 er bedre….. Næsten ;)

Et hashtag min skønne kollega og jeg brugte på et billede på IG i tirsdag efter endt eksamen. Vi glemte kort, at vi er 40+ 😀 .

Så nu er modul 2 i læsevejlederudd. overstået. Det gik godt. Ja, over al forventning. Vi havde en fantastisk eksamen. Det bedste er nu nok, at både vejleder og eksaminator synes vores tilgang til emnet er SÅ innovativt, at de har foreslået, at vi skal lave en artikel til et fagblad. Er sgi mega stolt. Det er vi begge ?. Så det vil vi så i gang med.

MEN lige nu er alle bøger fra læsevejlederudd. pakket i en kasse og den åbnes først igen, når 3. og sidste modul starter 4.9.

En anden ting der også er pakket væk er min dårlige samvittighed. Jeg elsker at studere, men samtidig er der bare en evig dårlig samvittighed enten over for familien eller over for uddannelsen – i ved – B U R D E læse nu.

I dag er min første frie fredag i længe. Så vi valgte at holde børnene hjemme. Vi pakkede tasken og tog til Rømø. Til stranden. Hold nu op en lækker formiddag med hygge, leg og vand.

   

Dejligt med en dag i familiens tegn uden dårlig samvittighed.

Dog er jeg sgi stolt af, hvad min kollega og jeg har udrettet.

Ha en dejlig dag derude og 1000 tak fordi I læser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 44 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Translate »