

Det er officielt sommer og i mange haver bugner det efterhånden med bær, grøntsager og rabarber.
Vi har desværre ikke selv rabarber, MEN det har vores venner. Så der var vi forbi igår og hente 2 kg. Jeg vil egentlig lave saft af det meste af det. MEN der blev lige lidt tilbage til en lækker rabarbertærte med cremefraiche. MUMS
Vil I have opskriften?
Her er den til 4 pers.:
250 gram Rabarber
1 dl. Rørsukker
0.5 Vanillestang eller 1 tsk Vanilleessens
Crumble:
65 gram Smør
65 gram Hvedemel
0.5 dl. Rørsukker
50 gram Havregryn
Rabarber skæres i skiver – ca 3 cm tykkelse – og blandes med rørsukker og vanilie. Det hele hældes sammen i en skål og står i mindst en halv time – mine stod 2 timer.
Til crumble skæres alle øvrige ingredienser sammen i en skål og hældes over rabarberne i smurte tærteforme.
Bages 40 min. ved 165 grader varmluft.
Serveres med cremefraiche eller flødeskum
V E L B E K O M M E ?