Rabarbertærte

Det er officielt sommer og i mange haver bugner det efterhånden med bær, grøntsager og rabarber.

Vi har desværre ikke selv rabarber, MEN det har vores venner. Så der var vi forbi igår og hente 2 kg. Jeg vil egentlig lave saft af det meste af det. MEN der blev lige lidt tilbage til en lækker rabarbertærte med cremefraiche. MUMS

Vil I have opskriften?

Her er den til 4 pers.:

250 gram Rabarber
1 dl. Rørsukker
0.5 Vanillestang eller 1 tsk Vanilleessens

Crumble:
65 gram Smør
65 gram Hvedemel
0.5 dl. Rørsukker
50 gram Havregryn

Rabarber skæres i skiver – ca 3 cm tykkelse – og blandes med rørsukker og vanilie. Det hele hældes sammen i en skål og står i mindst en halv time – mine stod 2 timer.

Til crumble skæres alle øvrige ingredienser sammen i en skål og hældes over rabarberne i smurte tærteforme.

Bages 40 min. ved 165 grader varmluft.

Serveres med cremefraiche eller flødeskum

 

 

 

 

V E L B E K O M M E 🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Kategorier