Ærlighed,  familie,  Fra vuggestue til børnehave,  Kærlighed,  Læring,  Søskendekærlighed,  tanker fra en mor

LILLESØSTER trænes i børnehavestart ?

Så er det snart børnehavetid for lillesøster på snart 3 år (til september). Hun går i vuggestue i en integreret institution med både vuggestue og børnehave, så vi herhjemme håber og tror på en nem overgang til børnehave.

Vi har den bedste institution til begge vores børn. De stortrives derhenne og læringen er super.

Til august starter så Ida Kirstine i børnehaven. Hun er KLAR – det er moderen IKKE :). Hun glæder sig helt vildt. Glæder sig til at skulle have madpakke med i en rygsæk. Det er STORT for hende og ja sørme også for os. Jeg er dog også en smule vemodig, idet det så endegyldigt er Slut med vuggestuen. MEN det er jo nok bare en mor ting ??.

Vuggestuen er så småt ved at gøre spirrevipperne, som ældste gruppen hedder, klar til at flyve fra reden. Det gør de så flot. Bl.a. ved at de små får lov til at besøge børnehavens legeplads. Inden de besøger legepladsen får de gule veste på. Så ved børnehavebørnene, at nye børn er på vej og man skal passe på dem.

Lille pigens 1. gang på børnehavens legeplads var så i dag og se hvem der stod klar til at passe på hende, lege med hende og vise hende rundt ❤.

Det er sgu da søskendekærlighed. Må ærligt indrømme at det varmer sig mit moderhjerte ❤ og jeg er MEGA stolt af dem.

Det var bare lidt tanker her på en hel almindelig torsdag aften.

Sov godt derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *