Ærlighed,  familie,  handicap,  Handicap en hindring,  tanker fra en mor

Tid til middagslur eller IKKE ?

Sidste dag på ferien. Børnene er startet trætte og sure. Tror de er fyldt op af indtryk. Vi har haft en fantastisk afslappet ferie. Men det at bo på en campingplads med mange andre både børn og voksne er pludselig blevet nok. Man vil gerne det hele og alligevel ingenting.

Så mor og far nedlagde veto. Vi vil alle sove til middag. Og for hyggens skyld lavede drengeværelse og pigeværelse. Alle sover nu –  undtagen mig. Og jeg ligger og tænker, her kunne jeg så have shoppet 1 time – bare mig selv. Men NEJ for er jo gået i seng bare i bh og trusser. Og mit fucking handicap gør så lige, at jeg ikke selv kan tage tøj på. Så BYE BYE at være impulsiv. Og GUD hvor jeg hader det til tider.

Den positive side er så, jeg sparer penge.

God dag derude ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *