Ærlighed,  familie,  Fra vuggestue til børnehave,  Kærlighed,  Taknemmelighed

Fra vuggestue til børnehave ?

For 3 år siden fik vi bl.a. taget dette billede inden lillepigen kom til verden. I morgen siger hun farvel til vuggestuen og mandag goddag børnehave. Tiden flyver. Hun glæder sig, det gør vi også. Hun er klar og glæder sig vildt til at skulle have madpakke med. Nogle aftener, når kommer hun ind til mig efter hun egentlig er puttet og uden varsel begynder hun; så vil jeg gerne have ostehaps med og vandmelon og rugbrød og agurker og gulerødder etc. ?. Hun er for dejlig.

Men hun har elsket vuggestuen og har haft de dejligste pædagoger og de skønneste kammerater og heldigvis går de 5 af dem sammen videre til børnehaven, som er i samme institution, hvilket jo gør overgangen lettere, idet de kender huset. Plus i den sidste tid har vuggestuen forberedt de kære spilopper vha. at lade dem lege på børnehavens legeplads, besøgt deres nye stue flere gange samt spist frokost på deres nye stue. Jeg synes simpelthen pædagogerne har gjort et kæmpe arbejde i at forberede børnene på skiftet.

Men jeg synes alligevel, det er lidt vemodigt. Et kapitel er overstået. Ikke flere babyer i huset. Det er sgi lidt underligt.

Til gengæld har vi 2 skønne krudtugler, der nu begge er i toddler-alderen. Det er nu også bare skønt. De er skisme så gode sammen og så selvhjulpne.

Tak fordi du kiggede forbi og læste med.

Ha en dejlig dag ?.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *