Ikke-kategoriseret,  mad,  sundhed

Ovnbagt Squash med Grøntsagssovs

I går aftes stod den på lækker squash. Fik en kæmpe squash af en dejlig veninde. 1000 tak. Synes det er fantastisk at kunne bruge de danske grøntsager, man har i haven. Jeg skal helt klart selv prøve at have squash i haven næste år. I vores egen have i år har vi haft:

  • ærter
  • gulerødder
  • salat
  • blåbær
  • jordbær

En lækker opskrift

Har udhulet en kvart squash og puttet frikadellefars i fordybningen. Skulle ha haft revet ost på. Men var løbet tør ??. De kerner jeg skrabede ud af squashen puttede jeg i en gryde sammen med 3 fed hvidløg, 1 hakket løg, 2 revet gulerødder 1 ds hakkede tomater og krydderi. Lod det simre efter opkog, så grøntsagerne blev bløde og derefter blendet det med en stavblender.

Squash placeres midt i fadet og grøntsagssaucen fordeles rundt om.

180 gr. Varmluft i 1 time.

Tilbehør:            

Vi spiser enten vilde ris til eller grov pasta.

Bon appetit ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *