Ovnbagt Squash med Grøntsagssovs

I går aftes stod den på lækker squash. Fik en kæmpe squash af en dejlig veninde. 1000 tak. Synes det er fantastisk at kunne bruge de danske grøntsager, man har i haven. Jeg skal helt klart selv prøve at have squash i haven næste år. I vores egen have i år har vi haft:

 • ærter
 • gulerødder
 • salat
 • blåbær
 • jordbær

En lækker opskrift

Har udhulet en kvart squash og puttet frikadellefars i fordybningen. Skulle ha haft revet ost på. Men var løbet tør 🤣🤣. De kerner jeg skrabede ud af squashen puttede jeg i en gryde sammen med 3 fed hvidløg, 1 hakket løg, 2 revet gulerødder 1 ds hakkede tomater og krydderi. Lod det simre efter opkog, så grøntsagerne blev bløde og derefter blendet det med en stavblender.

Squash placeres midt i fadet og grøntsagssaucen fordeles rundt om.

180 gr. Varmluft i 1 time.

Tilbehør:            

Vi spiser enten vilde ris til eller grov pasta.

Bon appetit 🥗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

 • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

  Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

  Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

 • Kategorier