AMC,  Arthogryphosisawareness,  Ærlighed,  familie,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  tanker fra en mor

Rydder OP!!!!

Hejsa!

Jeg har valgt at rydde op i min blog, så den kommer til at handle om det jeg reelt vil skrive om. Jeg tager mig sammen og vil nu begynde at skrive om det reelle emne, som jeg egentlig brænder for at skrive om:

N E M L I G livets små skævheder herhjemme, forskellighed og mangfoldighed. Hvilke udfordringer jeg har som mor og hvordan jeg løser det og ser positivt på tilværelsen. Hvordan jeg ser ud. At være en skæv hustru og stadig være sexet .

På den måde håber jeg, at kunne bidrage til at hjælpe andre forældre med et handicap.

SÅ KÆRE MUTTIES DERUDE, hvis i kender kommende forældre/forældre med et handicap, så guide dem hjertelig gerne videre til denne hjemmeside eller følg min ig-profil bybine.

1000 tak, dejlige mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *