Tapas til Børn

Herhjemme er Peter og jeg vilde med tapas. I torsdags blev vi enige om, at når børnene var puttet, så ville vi spise lidt lækkert tapas og nyde 2somheden. Så han tog tapas med hjem, da han kørte fra jobbet.

Men når vi ikke er egoistiske, ja, så er børnene også vilde med tapas. De spiser selvfølgelig ikke tapas magen til vores. Så jeg laver børne-tapas. Er en idé til jer.

Nyt på #bloggen. #tapastilbørn #tapas #kidsfood #sundtoggodt næsten #varieretkost #hygge #castus

På denne tallerken er der:

 • Lidt frikadeller
 • 1/2 pizzasnegl
 • 1 stk brownie
 • Vandmelon
 • Mandler
 • Rosiner
 • Blåbær
 • Grinebidder
 • Pølsehorn
 • Et lille glas med ærter, agurker og tomat

Og ja denne tallerken kunne sagtens have været sundere 🤗.

Bon appetit 🍉

Rigtig god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

 • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

  Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

  Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

 • Kategorier