familie,  Handicap ingen hindring,  Kærlighed,  Legoland

Legoland land vs. Handicap

Så er den ferie slut. En skøn en af slagsen. Vi startede dig lidt ud med ferie allerede torsdag i uge 41, da børnene var nød til at komme af sted mandag og tirsdag i denne uge.

Så torsdag i uge 41 pakkede vi bilen og drog til Legoland. Det var 1. gang børnene var der. Vi har helt bevidst ventet til nu, så begge børn kunne få noget ud af det.

DET VAR ET HIT!

Vi ankom kl. 10 og kørte igen kl. 14. Vi kunne sagtens ha været der længere, men sønnike havde fernisering i børnehaven og han ville så gerne vise, hvad de havde lavet i projekt.

Solen skinnede og vi hyggede Max. Og heldigvis for os alle, var der sørme også noget, hvor jeg kunne være med på trods af handicap. Det glædede mig meget, for jeg synes, det er hårdt til tider bare at stå og passe klapvogn, mens de andre hygger sig i forlystelser, men samtidig spørger:”Mor, vil du med? Nååå nej, du kan ikke”.

Men med kom jeg, hvor jeg kunne og sikke en dejlig dag. Udover forlystelserne, så er Legoland

virkelig et handicapvenligt sted. Det er nemt for gangbesværede og kørestolsbrugere. Der er ramper over alt og personalet er yderst flinke og behjælpsomme.

Her lidt sjov fra dagen.

 

Ribe Domkirke i Legoland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *