AMC,  Arthogryphosisawareness,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Ikke-kategoriseret,  Kærlighed,  Taknemmelighed,  tanker fra en mor

Når jalousien slår til og det gør den en gang i mellem

Vi har fået taget billeder til vores forældre  og os selv. Jeg var så træt af, at vi altid skulle stå ved siden af hinanden, sidde sammen etc., nu jeg ikke kan løfte børnene op i armene.  Ikke fordi, billederne ikke er gode, MEN jalousien kommer op i mig til tider.Og i sådan en situation som denne, slår jalousien igennem. At vi ikke kan lave det billede, hvor vi (læs jeg) holder om vores børn. Det gør mig ked, vred og irriteret. Og i bund og grund ligger det jo ikke i det skide foto, men i hele misæren om I K K E at kunne løfte sit eget barn ind til sig i alle givne situationer, hvor der er behov for det. Heldigvis er børnene nu så store, at de selv kravler op til mig. MEN mangler sgu stadig det at kunne løfte dem op, når JEG har lyst. mangler at kunne holde dem helt ind til sig, bryst mod bryst. Noget der sjældent sker, idet jeg ikke kan holde dem fast og de føler sig utrykke og mange for at falde ned. Så forståeligt.

Og ja, er total egoistisk. DET ER M I T BEHOV 🙂 .

Nå men det satte mine tanker i gang. Vi måtte tænke anderledes, hvilket vi gør en del i herhjemme. Så vi har øvet hjemme i køkkenet, om jeg kunne bære børnene på skuldrene….. og det gik super fint.

Se her for ĺidt sjov og spas. Rigtig god dag.

Min!

.

.

.

.

Foto: CKR foto

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *