Ærlighed,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Læsevejleder in spe,  Taknemmelighed

Google Docs – tale til skrift – et fantastisk hjælpemiddel

Lige et hurtigt blogindlæg omkring et gratis hjælpemiddel, der kan bruges til mennesker med et fysisk handicap, men også til mennesker med skriftsproglig vanskeligheder såsom fx dysleksi.

Jeg sidder her midt i opgaveskrivning og må tilstå at jeg går til og fra opgaven mange gange, idet jeg bøvler meget med nakke og ryg. Jeg spænder som  en sindssyg, når jeg skal skrive sådan en opgave på 12 A4 sider. Så det er praktisk talt ved at tage pippet fra mig rent fysisk til tider.

Nå men den anden dag talte jeg med min leder om situationen og hun mente, at der måtte findes en eller anden form for hjælpemiddel, hvor man kunne tale til computeren fremfor at skulle skrive hele tiden.

Og selvfølgelig var det noget, der fandtes. Min skønne veninde som også er pc ansvarlig ude på vores arbejde tog fat i mig i mandags og fortalte at Google Docs har det værktøj, hedder det at tale til computeren.

Jeg var henrykt og er det stadig. Mit liv blev lige lidt lettere i forhold til det at skulle skrive opgave, lave ugeplan, skrive brev hjem til forældre og det skulle skrive min bog færdig.

Livet er sgu da fantastisk når man har sådan nogle gode for kolleger og ikke mindst dejlig veninde som sørger for at jeg har det godt i mit arbejdsliv.

Det var et lille blogindlæg her fra talt ind via tale-værktøj på Google Docs.

Livet er herligt.

Hav en skøn og dejlig weekend.

Hej hej

 

Forsidebillede lånt af Google 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *