AMC,  Ærlighed,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Jeg holder af Hverdagen

På Legepladsen

30.12.2018

Solen skinner på årets anden sidste dag. Vejret er fantastisk. Det er koldt og ingen vind røre sig. Det er tid til at komme ud, lege, få lidt motion og mærke kulden bide i kinderne.

Så da manden min tager med kammeraterne ind for at købe fyrværkeri til i morgen, vælger jeg at tage børnene med på legepladsen.

Det er lidt af et sats af to årsager:

  1. at vi har en datter på godt 3 år, der har sin egen mere meninger….. OM ALT og mener, at hun kan alt selv, hvilket resulterer i hysterisk anfald, hvis man ikke får lov. Her kan jeg kun sige at jeg er ved at få grå hår og hænge patter når hun kører det show ?.
  2. at når vi selv er af sted uden farmand, Ja, så er reglerne anderledes. Jeg er striks/konsekvent. Jeg vil bl.a. ikke have at de klatre op i div. reb på legetårne, idet jeg simpelthen ikke selv kan få dem ned igen eller gribe dem, hvis de falder.

Nå, men de gjorde da mine bekymringer til skamme….. igen ?. Cykelturen til legepladsen gik så fint. De cyklede så pænt og stoppede ved hver anden lygtepæl for at vente på mig, der var på gåben. Legede på legepladsen og lod være med at kravle op i noget….. til trods for de gerne ville.

Og jo det er hårdt at give dem begrænsninger i deres udfoldelse, men jeg har simpelthen ikke psyke til at stå ved siden af og se dem komme til skade.

Dette billede er ikke fra i dag.  
For i dag var mobilfri tid <3 .
Dette billede er ikke fra i dag.
For i dag var mobilfri tid <3 .

De er 3 og knap 5 år gamle. Jeg er skisme en taknemlighed og STOLT mor. De ved, at hvis vi skal lave andet end at være derhjemme, når det bare er os 3, der er hjemme, så må man hører godt efter og hjælpe hinanden. Og det gør vi,

Så det kunne ikke ha været en smukkere dag.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *