Godt Nytår,  Nytårsforsæt

Nytårsforsæt eller ej

Så gik 2018 på hæld.

Nytårsforsæt – et løfte man har givet sig selv i forbindelse med nytår. står pt skrevet i panden på mange. Og kan til dels godt følge dem. Men hvorfor? Mange har behov for et forsæt………….


en beslutning som man tager i forbindelse med overgangen til et nyt år om at handle eller leve på en bestemt måde fremover fx mere moralsk eller sundere

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=nyt%C3%A5rsfors%C3%A6t
2018

2018 har for mig været et arbejdsår. Et godt år, men er her ved udgangen en træt gammel kone ?. Synes det har været et travlt år sammenholdt med at have små børn. Det tærer på kræfterne.

Godt nytår

Godt Nytår
2019 here we come
Godt Nytår ?
2019

2019 skulle for meget gerne være et år med forandringer. Jeg trænger til, der sker noget nyt. Ikke at jeg skal ud at finde nyt job eller nyt hus eller ny mand ?. Jeg trænger bare til at tænke i andre retninger sammenholdt med ovenstående. Fx

  • Familietid.
  • Qi Gong tid – tænke på min krops indre energier.
  • Mit arbejde med fokus på læsevejl.rollen, som jeg brænder for.
  • Bloggen ordentlig op at køre og måske ud og holde foredrag.
  • Bogen skal være færdig.
  • Vi skal for 1. gang på ferie uden for landets grænser. Vi skal ud at flyve med ungerne og sammen med dejlige venner. Det glæder vi os utroligt meget til.
  • Holde nogle fester, som inden vi fik børn.

Det er for så vidt ikke noget nytårsforsæt. Jeg tror ikke på den slags. Jeg mener, at hvis man skal ændre på noget eller gerne vil noget andet, skal man tage fat i det, når lysten er til det, når tiden er til det og når tingene byder sig til.

Jeg gider ikke at stå 31.12 det samme år og tænke, det og det nåede jeg ikke. I mine øre giver ordet nytårsforsæt en negativ klang. Man skal tænke på livet og det man vil ind i dagligdagen.


Det var lidt herfra 1.1.2019 ?.

Kram herfra ?

Læs også indlægget om Den netop overstået Søde Juletid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *