Tandbørstning med Munden

Som i alle andre hjem går vi meget op i tandbørstning. Og selv om man har et handicap, så kan man godt hjælpe til, så det ikke altid er manden, der skal gøre det hele. Jeg har efterhånden lært en del tricks omkring det at hjælpe til. Og et af stederne er ved tandbørstningen.

Se med her ⬇️

Har du læst indlægget Når der går fisk i den? Ellers læs med her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Kategorier