BloggerLife,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Fødselsdag,  Handicap ingen hindring,  Venner

5 års Fødselsdag

Fejret med Manér

19. Januar – D A G E N

 

Så blev det 19 januar.  Marius fylder 5 år. Han har glædet sig, ønsket sig og forberedt sig i lang tid. Planlagt menuen til fødselsdagen. Planlagt hvordan vi skulle sidde i stuen. Planlagt sin egen fødselsdag. Som forældre må vi her hjemme erkende, at vi er sgu lidt stolte af ham. Han har spurgt og vi har svaret og planlagt i  fællesskab.

 

————————————————————————————————————-

 

Sønnike var fyr og flamme allerede klokken 6, hvilket var ved at give mig grå hår og hængepatter.  Heldigvis lagde han sig til og faldt i søvn igen. Så jeg kunne liste op og gøre alt klar til fødselsdagssang, hurra, gaver om morgenmad.

 

Vi fik gæster kl. 15 – familie og venner, som i alle andre familier går jeg ud fra. Manden og jeg startede med at gøre klar allerede dagen før med at bage boller ellers har vi valgt at få mad udefra for at gøre det nemmere. Det er især også på grund af handicap. Så manden min ikke skal stå med det hele selv og at vores gæster som er så søde og dejlige til at hjælpe i forvejen, ikke skal hjælpe med mere end højst nødvendigt.

 

Menuen stod på:

 

Boller og varm kakao – selv bagt

Rugbrødslagkage – købt

Fødselsdagskage -købt

Skåle med: – købt

Druer

Mandariner

Nødder

Slik til børn

Chokolade til de voksne

Pasta og kødsovs – selv lavet

Græsk salat – købt

Indbagt is – blev aldrig lavet, da folk simpelthen ikke kunne spise mere 😀

 

 

Egentlig startede fødselsdagsfejringen

allerede den 18. januar børnehaven. Og som de overskudsforældre vi nu er.  NOT!!!! Ja, så tog jeg en omsorgsdag dagen før for at lave racerbane på bananer, bage boller samt sunde slikposer. Sønnike var glad og der var vild jubel hos kammeraterne. Med det i mente var det det hele værd.

 

Vi var inviteret i børnehaven klokken 8:30. Så der troppede vi op med boller, frugt og sunde slikposer –   rosinpakke, frugtstang og en ballon. En skøn formiddag.


50920355_10215778161961337_6817957658356613120_n

Han havde en fantastisk dag. Sluttede dog af med, da gæsterne var gået, at være trist – for pludselig blev her stille og festen var slut. Men vi fik heldigvis kørt dagen sikkert hjem med pyjamas og Blaze på TV inde i mor og fars seng sammen med lillesøster.

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *