citat af H. C. Andersen

Sådan har jeg det…… Jeg elsker at rejse. Og har rejst meget igennem tiden. Især med handicap-landsholdet i svømning.

Jeg har set meget af verden, men i de sidste 5 år er det ikke blevet til det store, da vi har haft helt små børn. Dog er det blevet til en tur til Norge med børn samt kærestetur til Venedig i Italien og Berlin i Tyskland.

Men nu er børnene ved at være så store, at vi tænker, det er tid til en flyvetur sammen. En flyvetur der vil tage os til Tenerife her i løbet af foråret.

Vi er faktisk så heldige, at et vennepar i sommers spurgte, om vi ikke skulle ud og rejse sammen allesammen. De har voksne børn, så det vil være os, vores spilopper og så de to. Vi takkede pænt, Ja tak. Bedre rejsekammerater kunne man ikke ønske sig. Jeg har kendt dem siden jeg var en lille pige, så de ved, hvad jeg står for, ved hvilke behov jeg og vi har som familie samt som de selv siger, det er vores første flyvetur med børnene, så er det jo fantastisk med ekstra hænder under flyveturen.
Vi rejser nemlig uden hjælper til mig. Det er manden, der her hjælper. Det gør vi hvert år. Det er den eneste tid på året, hvor vi er uden hjælper.

Men som det primære, så taler vi godt sammen allesammen og hygger os dejligt sammen i hinandens nærvær. Det bliver en fantastisk tur.

Så nu er turen planlagt. Vi skal til Tenerife. En 5 timers flyvetur. Jeg tror det kommer til at blive helt fantastisk. Intet er planlagt udover tur til vulkanen Teide, leg ved poolen og hygge ved stranden. Resten bliver planlagt, når vi kommer frem. Men idet vi rejser med børn, skal dagene ikke pakkes med oplevelser.

Rejsen bliver også indirekte en test på, hvordan vi fælles klare flyveturen. Hvordan vi klare en ferie i udlandet uden hjælper. For vi har i løbet af det næste år en længere tur i tankerne – her inden sønnike skal skole. Vi har nemlig begge 12 ugers barsel tilbage, hvor vi gerne bruge 6 af ugerne i Australien. Men det kommer der mere om i et andet indlæg, når planlægningen er lidt længere.

Om ikke andet glæder vi os nu til 1 uge i sydens sol med is. god rødvin, gode drinks, gode kulinariske oplevelser, shopping og en masse dejlige oplevelser sammen med nogle fantastiske venner.

Mere om vores Teneriferie, når vi kommer tættere på.

Læs evt dette indlæg om vores kærestetur til Berlin sidste år.

7 kommentarer

  1. Tenerife er et dejligt rejsemål med børn. Overskuelig rejsetid, især hvis de kan sove og en skøn varme og kultur. God tur.

  2. Det lyder virkelig lækkert med den tur! Jeg håber, at det bliver en rolig flyrejse og en dejlig tur dernede!

  3. Lyder helt fantastisk. De skal nok klare flyveturen uden problemer.
    Vi kommer nok ikke afsted i år. Mit forvirrede stress hoved trænger vist til vi er hjemme. Man ved dog aldrig. Min rejselyst plejer faktisk at vinde.

  4. Det lyder da fantastisk! Og jeg er sikker på at I får en rigtig skøn oplevelse, børnene er ofte nemmere at rejse med, end man kan frygte. Især hvis man lave små aktivitetspakker til flyveturen 🙂

  5. I kan godt glæde jer. Vi var afsted sidste år med en veninde og hendes knægt på 2 år. Det er så lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *