AMC,  Arthogryphosisawareness,  BloggerLife,  handicap,  Handicap en hindring,  La Chika,  Mangfoldighed

Flere Bolde i Luften

Hej med jer!

Længe siden jeg har skrevet. Tiden er simpelthen løbet fra mig. Og hvis I ikke kender mig allerede, kan jeg bare sige velkommen til en tøs, der altid har gang i en masse ting og ikke bare kan sidde hjemme på sofaen og dandere den. Jeg elsker at løbe stærkt, når der er et formål med det. Så nu til sagen. Der er sket en del. Lad mig starte………..

La Chika

Ud over denne – min egen blog – er jeg begyndt at skrive på et online Magasin, der hedder La Chika.


Hos La Chika går vi sammen om at skabe godt indhold til vores læsere og går op i at løfte hinanden. Her på siden vil der dagligt blive delt nyt indhold, uden det vil kræve særlig meget af dig som skribent – og samtidig sørger vi for at markedsføre dig og dit indhold på vores sociale kanaler.

Citat: La Chika

Her er jeg blevet fast skribent og må ærligt indrømme, at jeg er utrolig beæret over at få lov at være med. Her vil emnerne, jeg skriver om være mangfoldighed, at rejse med og uden børn, sundhed og en masse andre ting.

Mangfoldighed

En anden ting jeg har valgt at gøre for andre og mig selv er, at jeg har været til fotograf med henblik på at få lavet nogle fede billeder her til bloggen og evt. noget brugbart i forbindelse med eventuelle foredrag, hvor mangfoldigheden er i højsædet.

Jeg har valgt at få taget dit billeder for at vise at selvom man er fysisk handicappede og har skæve arme og skæve ben, så kan man godt gøre lidt ud af sig selv. Og jeg tror på, at hvis man er tro mod sig selv, så glemmer de mennesker, man taler med, også handicappet og ser det bagvedliggende samt ser det hele menneske og det indhold det menneske har og står for.

Kan i følge mig?

Jeg har endnu ikke modtaget billederne, men i skal nok få dem at se, når de dukker op. På vej hjem fra fotograferingen tog manden bl.a. dette foto.

Australien

Vi er jo så småt begyndt at planlægge en tur til Australien til efteråret. Vi har på nuværende tidspunkt har haft kontakt med børnehaven og de synes det er en rigtig god idé at vi tager afsted. Ikke at det er dem der bestemmer vores hverdag,  men jeg mener, det er en god ide at advisere om.

Derudover har jeg kontaktet Et rejseselskab med henblik på at få et godt tilbud,  der skal dog kontaktes flere så vi får den bedst mulige løsning for os som familie.  

På turen vil vi gerne opleve

  • Sidney – Jeg var til Paralympics i 2000 og vil er vise familien svømmestadion, The Rock og selvfølgelig operahuset.
  • Melbourne
  • Brisbane – vil bla. gerne ud til Lone Pine Koala Sanctuary via vandvejen.
  • Fraiser Island
  • Alice Spring og Uluru
  • Great Barrier Reef

Min arbejdsgiver er også kontaktet, så vi kan finde ud af, om jeg kan få fri i 13 uger + ferie. Jeg er nemlig så heldigt stillet at der er 13 uger tilbage af min barsel med sønnike og 12  ugers barsel til manden fra vores datter. Dem har vi bevidst gemt til nu, lige inden sønnike skal i skole, da vi hele tiden har vidst, at vi gerne ville til Australien. Forhåbentlig får vi begge grønt lys fra jobbet om at tage fri, så vi kan komme afsted. Vi har sparet penge op til det. Det er mange penge man selvfølgelig bruger på sådan en rejse, ,en vi er begge to herhjemme af den overbevisning, at det er nogle fantastiske minder, vi får med i rygsækken samt en dejlig og lærerig oplevelse.

Vi kommer til at møde en anden kultur, dog er den ikke meget anderledes end vores egen, vi vil komme til at opleve en fantastisk natur og en masse andet som er godt og lærerigt at have med i bagagen for vores børn og absolut også for os selv.

Mange Bolde i Luften

Så som i kan se, ja, så har vi til tider mange bolde i luften. Det er skønt. Så længe det ikke er hele året rundt :D.

Tak fordi du læste med.

Læs evt. også indlægget om Mangfoldighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *