AMC,  BloggerLife,  Børn med handicappet forælder,  handicap,  Handicap ingen hindring,  Kærlighed,  tanker fra en mor

Du & Jeg

Det er forår og tid til at komme ud. Så snart solen skinner i disse dage, pibler det er frem med mennesker fra alle huse. I dag skinner solen. Lyset rammer vinduerne. Børnene er hentet fra børnehave og vi hopper på terrassen og leger i sandkassen og på legetårnet.

En anden ting jeg gør, når solen begynder at kigge frem er, at neglelakken skal på fingre og tæer. Det er et tegn på at sommeren er på vej og sandal sæsonen snart træder i kraft.

Vi er så heldige at vores sandal sæson allerede træder i kraft indenfor den næste måned i og med vi smutter en tur til Tenerife.

Nu har jeg jo en datter på 3 år og når mor skal have neglelak på,  ja, så skal lillepigen selvfølgelig også. Som mor må jeg ærlig tilstå, at jeg egentlig også har glædet mig til disse hygge tider med min datter og med neglelak på fingre og tæer. At vi kan hygge os sammen. Dette indbefatter jo selvfølgelig også neglelak. Hun troede ikke, at jeg kunne lægge neglelak på, men det kan jeg jo sagtens. Dog ikke som du plejer at gøre, men på min helt egen måde.

Se med her:

https://www.facebook.com/bineamc/videos/646329002492753/

https://www.facebook.com/bineamc/videos/2411963275698629/

Det er det fantastiske ved at have børn. De vil så gerne vær med til ALT. Herhjemme er det tit hjælperen, der fx sætter hår på Ida Kirstine. Så det at jeg pludselig kunne lægge neglelak på hendes fingre, var bare hygge for alle pengene. Du & Jeg!

Det skal dog siges, at jeg ikke går ind for almen makeup til børn. Men en gennemsigtig lyserød neglelak på neglene er ok. Dog mener jeg samtidig at børn hurtigt kan blive for voksne. Det er dog en helt anden diskussion.

Med disse ord vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig aften og et fantastisk forår.


2 kommentarer

  • Anne Sofie Kjeller Larsen

    Det lyder sindsygt hyggeligt, og jeg glæder mig til, at jeg får et par piger på et tidspunkt. Jeg har to drenge – mon ikke de kan avle nogle piger på et tidspunkt i det midste et par svigerdøtre, så jeg kan få styret mit behov for tøseting som ovenstående 🙂

    God weekend!

    De bedste hilsner

    Fie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *