At Rejse er at Leve,  Ærlighed,  BloggerLife,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Kærlighed,  Taknemmelighed,  tanker fra en mor

Moder Natur

Familien Globetrotter anno 2019

Forår på Tenerife?

Bernie driller

Jeg sidder her i solskin på Tenerife. Børnene er i kids club med Lollo og Bernie og jeg sidder her på bænken og skriver dette indlæg.

Klokken er 10 og vi har allerede 24 grader i solen Det er vores sidste hele dag her på øen inden afgang hjem. Det er derfor tid til at gøre et kort ophold og se tilbage på ugen der gik.

The Sunny side of Life ?

Det har været den mest fantastiske uge og de bekymringer vi har haft som forældre inden afgang er gjort til skamme af vores skønne krudtugler. Her tænker jeg blandt andet på flyveturen.

Sidste søndag mødtes vi med vores dejlige venner i Billund Lufthavn og turen blev hurtigt en realitet Vi var klar til fingerspidserne.

ALLE MAND!

Dagene her nede er gået hurtige. De er gået med udflugter, svømme i poolen, lege på legepladsen og når børnene var puttet – en masse voksensnak og gin og tonic.

Vores Venners Mission ?

Sidste sommer kom vores dejlige venner forbi og spurgte, om vi ikke skulle rejse sammen. Der var ikke meget betænkningstid hos os, så det blev naturligvis et stort Ja herfra.

Den ene aften efter børnene var gået i seng tilstod de, at de var på en mission. At udover en masse hygge, ja så ville de hjælpe os i gang med at komme af sted igen. Ud at rejse. Krydse landegrænser her efter børnene er kommet til. Kan kun her ærligt sige, at vi elsker dem så højt.

De har været en kæmpe hjælp. De har lært os at tro på, at det vi gør er rigtigt. At det er okay, at børnene kan meget selv, da de pga mit handicap skal en del selv. At det er ok., at de er selvstændige på trods af deres alder. At det er ok at bede om hjælp.

Tenerife ?

Vi har aldrig været på øen før. Så da vi landede på syd-øen – et sted som ikke er særlig frodigt, men alligevel en naturoplevelse af format.

Hotellet Compostela Beach Family Garden er et skønt Hotel. Et paradis for familier med børn. Tæt på strand og ligger i byen Playa las Americas. Jeg mangler dog i forhold til mit handicap at kunne gå op på hotelværelse selv uden at skulle have en med til at låse døren op. Jeg har været utrolig indskrænket og haft et et ekstra behov for hjælp på grund af det. Der er utrolig mange trapper, ikke at det er et problem og dog det er svært at gå på trapper med små børn. Jeg er så bange for de falder og jeg kan simpelthen ikke holde dem. Dog er der også ramper og elevator så dem benytter jeg mig af.

En af turene vi var på, var den mest fantastiske bådtur, hvor vi både fik set grindehvaler delfiner og en fantastisk natur. Jeg må ærligt indrømme, at der faldt en tåre undervejs. For synes det et at være så lille i sådan et kæmpe univers er helt fantastisk. Kan kun takke Moder Natur for at vi stadig ikke kan bestemme helt over hende.

Det var lidt herfra de sydlige himmelstrøg.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *