At Rejse er at Leve,  Australien,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Farmand ♡,  Handicap ingen hindring,  Mangfoldighed,  Min drøm,  Paralympic,  Seværdigheder,  tanker fra en mor

Australien #2

Hej med jer!


Så er den endelige rejse til Australien planlagt. Ja, halvdelen er faktisk også betalt.  Jeg må ærlig tilstå at vi glæder os SÅ meget og samtidig er vi utrolig spændte.

Alle vores strækninger – både via fly og bil – i Australien er på plads og vi ved faktisk allerede nu, hvor mange kilometer der er til hvert af de steder, hvor vi skal overnatte og kører til med bil.

Risskov Rejser har været med til at sammensætte vores rejse. Efter vores ønsker og deres viden om diverse steder og udflugter samt det behov og faktum, at jeg selvfølgelig er handicappet og at vi har to små børn med på henholdsvis 4 og 5 år.

Vil I høre om  vores rejser?

Programmet kommer her:

Vi rejser hjemmefra og lander 20 timer senere i Melbourne. Her opholder vi os i 4 dage og akklimatiserer. Selvfølgelig har vi også en enkelt udflugt på programmet, men alle udflugter har jeg planer om at beskrive kort i et indlæg på et senere tidspunkt, da de endnu ikke er helt fastlagte.

Derefter flyver vi videre til Sidney, hvor vi er i 6 dage. Her kan jeg med sikkerhed sige at vi skal finde hvad der er tilbage fra Paralympics i 2000, hvor jeg deltog. Gerne se svømmestadion igen. Ved selvfølgelig godt, at der er nok er sket en del ombygning på de næsten 20 år der er gået.

Et lille foto af mig sammen med koalaen Conrad fra den 11. Oktober 2000

Herefter flyver ind til Uluru og er der i 2 dage. Her leger vi en bil og bruger en dag på at køre til  Kings Canyon Resort, som er et kort Stop inden vi fortsætter videre dagen efter til Alice Springs.

I Alice Springs er vi yderligere i 2 dage. Min drøm er her at få lov at besøge en af de skoler eller klasseværelser, hvor man som lærer kommunikerer med eleverne via walkie-talkie eller Skype er det nok  nu om dage – i og med eleverne bor så langt væk fra skolen. Dette ved jeg selvfølgelig ikke om kan lade sig gøre, men jeg vil i hvert fald gøre et forsøg på at finde frem til det, når vi nå frem dertil.

Vi flyver tilbage til østkysten til Brisbane. De sidste 3 uger i Australien bliver rejseformen via bil. Vi har lejet en bil i Brisbane og herfra kører vi selv videre op til Cairns med forskellige stop undervejs. Bl.a. ved Fraser Island og selvfølgelig Great Barrier Reef.

Når vi når til Cairns tjekker vi ind på et Beach Resort og lader os blive forkælet i 3 dage inden turen går tilbage til Danmark.

Her kan i se vores rute 🙂

Det bliver en fantastisk tur, men også hård. Vi har valgt på trods af mit handicap, ikke at have hjælpere med. Min mand er min hjælper, men han har også far, han er den der skal køre bilen, han er den, der skal slæbe alle ting i bil og af bilen og ind på hotelværelset. Det jeg kan/skal hjælpe med, er i forhold til børnene. De er heldigvis så selvhjulpne nu, så jeg kan guide dem til det hele. Dog skal vi inden afgang have lært dem, hvordan vi hjælpes ad med at tage bad for at aflaste manden så meget som muligt. For selvfølgelig bliver Peter træt og har sikkert også undervejs behov for en time eller to i eget selskab uden kone og børn.

Det var lidt herfra om  vores forhåbentligt fantastiske tur til efteråret.

Men inden det finder sted, har jeg i en brandert lovet en kammerat, at jeg den 31-8 vil svømme Christiansborg rundt i København. Nogle gange kære folkens, skal man bare lære at holde sin kæft. MEN mere om dette i et andet indlæg senere hen.

Tusind tak fordi du læste med!

Og har du været i Australien – nogle af de steder hvor vi skal hen, så smid endelig en kommentar i forhold til, om der fx er nogle gode morgenmadsrestauranter eller oplevelser i synes man skal opleve når, man nu er afsted.

Men p.t. er det påskeferie og børnene og jeg er selv hjemme i dag, da farmand lige arbejder en enkelt dag her i ferien. Børnene er startet dagen stille med Cirkus Summarum i tv på Ramasjang men nu er bilen pakket med en skøn madkurv så vi vil på legepladsen og hygge med frokost og leg.

Kan I allesammen have en rigtig dejlig Påske ?

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *