AMC,  At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Farmand ♡,  Handicap ingen hindring,  Kærlighed,  Mangfoldighed,  Min drøm,  tanker fra en mor

Australien #3

De første forberedelser starter nu!

Ja, de første forberedelser starter nu. Og med det mener jeg det praktiske i forhold til, hvad vores børn skal kunne, når vi drager afsted til efteråret. På det tidspunkt er de 4 og 5 år gamle. En alder hvor de vil meget og kan/må ? knap så meget…….. Og dog. For her hjemme qua mit handicap er de nød til at lære nogle ting i en tidlig alder, så vi herhjemme bliver så selvhjulpne som muligt.

Vores børn lærte tidligt selv at tage tøj på, gå på toilettet og tørre sig selv bagi samt pakke sin taske, når vi skulle afsted. Det er tidligt for en 3 årig at lære det. Jeg er helt enig. For tidligt? Ja. i nogles øjne, men det har samtidig gjort os her hjemme meget selvhjulpne. Især om eftermiddagen, hvor farmand arbejder.

Nåh, men nu til sagen. Vi tager jo afsted bare os fire. Vi har valgt at Peter, manden min, som til dagligt også er ansat som min personlig hjælper også er min hjælper på vores rejse. Det gør så også, at han får en del at se til. Det er ham der kommer til at slæbe en del på alle vores kufferter – ergo vi skal begrænse os – han skal køre bilen, han skal være min hjælper og ikke mindst han skal være far og nyde turen med sin familie.

Mit job er på denne fantastiske tur at bevare overblikket, Skrue ned for forventningerne – her mener jeg bl.a. at vi når ikke alt det vi gerne vil, mit hår kommer ikke til at sidde perfekt etc., MEN VI ER SAMMEN, lade være med at være en kost – Ja, du læste rigtigt samt hjælpe der hvor jeg kan med børnene. Og nogle ting i forbindelse med at hjælpe med børnene skal oplæres allerede nu Det er for eksempel bad-situationen. Normalt er det min mand der bader børnene eller mine hjælper med mig på sidelinjen. Men I er med Peter er så meget på, når vi er afsted, er det vigtigt jeg hjælper, der hvor jeg kan og et af stederne er hos børnene. At guide dem i forbindelse med tøj og bad er noget vi øver meget herhjemme pt. Og jeg kan kun sige – Pardon my French – Jeg er skide stolt af mine børn. Men som min hjælper sagde til mig: “Du skal også være stolt af dig selv”, hvilket jeg har svært ved, men jo det er da en sejr jeg kunne guide/hjælpe sine børn ved hjælp af Leg og andre pædagogiske rammer.

Andre forberedelser

Udover det der sker her hjemme, Ja Så er det også ved at være tid til at blive voksen her hjemme få lavet et nyt pas i er med vi også skal have søgt visum for at kunne komme ind i landet.

Selve oplevelserne i Australien er ved at være på plads og når tiden lige er til det om ikke så længe kommer der et lille indlæg omkring det at vi skal se undervejs på vores tur..

Under selve rejsen…

Har jeg besluttet mig for at lave blogindlæg dagbog her på bloggen. Det vil komme til at omhandle vores tur og alle de oplevelser og seværdigheder vi nu passerer undervejs og selvfølgelig også om det at rejse sammen 4 personer, 2 børn 2 voksne – skæv mor ? – for selvfølgelig vil der komme nogle issues undervejs.

Instagram

Desuden har vi oprettet en instagram profil, hvor der vil komme billeder fra vores rejse. Se her. Håber, Du vil følge os.

P.t. ligger der billeder fra vores planlægning samt fra andre rejser i gennem årenes løb

Det var lidt for denne gang.

Rigtig god læselyst.

Kh. ByBine

En kommentar

  • Carina

    Spændende! Og spændende at følge med i!

    Det er sejt at tro på at ens børn KAN lære ting.
    Jeg prøver ihærdigt hele tiden at tænke fremad, hvad er det næste han kan – som vi skal stille forventninger til. Vores er lige blevet 3, og det styrker ham så meget når han pludselig kan ting!
    God tir!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *