AMC,  Ærlighed,  BPA-ordning,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Mangfoldighed,  Taknemmelighed

Mine søde hjælpere

Når man nu skal til barnedåb, konfirmation, bryllup eller en anden fest, er det jo vigtigt at man ser ordentlig ud. Mit udseende betyder ALT. Mit hår og make up skal altid være perfekt. Folk kigger/glor nok i forvejen pga. mit handicap. Så også på det område, skal der bare ikke være en finger at sætte.

Hver morgen kommer der en hjælper ind ad døren for at hjælpe mig. Og det gør det også sådan en søndag morgen, som igår, hvor vi skulle til konfirmation. For mig betyder mit hår og makeup rigtig meget. Makeup lægger jeg selv og håret sætter min fantastiske hjælper. Og Tusind tak for hjælpen. Det ser jo fantastisk ud ?.

Ja, så når jeg ansætter nye hjælpere, er det bare en vigtig ting at kunne det. Men selvfølgelig ikke det vigtigste.

Og jeg kan kun sige, at jeg har et fantastisk hjælperteam. Og vigtigst af alt er

G O D K O M U N I K A T I O N !

Tak fordi Du læste med ?

Altid velmenende ord fra

ByBine

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *