AMC,  Christiansborg Rund 2019,  handicap,  Handicap ingen hindring,  Mangfoldighed,  Mental Træning,  Min drøm

{Træning må der til}

Dagens træning er veloverstået…………

Det blev i dag til 1750 meter på ca 40 minutter. Så er der ikke langt til 2 km. Måtte simpelthen stoppe før, da jeg har indtaget for lidt mad til morgen og så skulle jeg også bare sådan t…. ?.

Get a Grip tøs, du ved jo godt, hvad der skal indtages.

Det er jo ikke nyt for mig i og med jeg jo er gammel svømmer.

Christiansborg Rundt til august

Men jeg er rigtig godt tilfreds med det her til en start på de længere distancer. Jeg træner i svømmehallen cirka 3 gange i ugen med henblik på Christiansborg rundt til august. Derudover skal der også en vis portion styrke til. Derfor træner jeg yderligere styrketræning to gange i ugen.

Her kan i se hvordan jeg svømmer. Butterfly og ryg crawl

Mental Træning

De 2 km rundt er jeg som ikke i tvivl om, om jeg klarer sådan rent fysisk. MEN det at det er i kanalerne og ikke i et et bassin fuld af klorvand afskrækker mig faktisk en del. Så udover den fysiske træning, ja, så er den mentale træning enorm vigtig for mig. Jeg har behov for at visualisere.

Så nu er vi igang. Jeg elsker det og føler mig efter træning fuld pga adrenalinrus.

Tak fordi du læste med

Klorvand og Kaffe herfra

By Bine

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *