Ærlighed,  BloggerLife,  Influencer

Influencer

Slået op af By Bine i Mandag den 27. maj 2019

Vi er vel alle sammen i verden en eller anden form for influencer. Vi har alle hver især en eller anden form for indflydelse på andres liv og jo absolut også på ens eget. Derfor er det for mig også yderst vigtigt, at man gør sig umage omkring at få sagt tingene på den bedst mulige måde til den rette målgruppe.

Pros/Cons

Pros

Fordele ved at være influencer eller bare at have en Instagram profil, en blog eller en Facebookside er, at man kan komme ud med sit budskab. Jeg elsker, at jeg personligt får lov at komme ud med mit budskab om mangfoldighed, som er mit gennemgående tema på min blog og min Facebookside.

Det er da fantastisk at kunne udsende et budskab, som man selv synes er vigtigt at komme ud med.

Cons

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg bruger en del af min tid på Instagram. Her følger jeg diverse profiler – både private og virksomheds – som jeg jo selvfølgelig synes godt om. det er en del af gamet, hvis man skal følge med nu til dags.

Men som helt almindelig kvinde, må jeg ærligt tilstå – måske fordi jeg er for gammel til det pjat – at jeg engang imellem bliver lidt chokeret over, hvad der kommer ud af munden på en div. influencer.

Og ja jeg ved godt at dette er et brandfarligt emne……………….

Men i går aftes, da jeg så tjekker instagram og falder over i en webshop, der sælger sko og de i deres story selvfølgelig har en influencer – det er det, der sælger – til at sælge deres  varer. Hun nævner, at man kan købe denne vare for kun 700 kr. Her er det så, jeg går ind og bliver lidt irriteret, for det er sgu ikke alle og enhver, der har 700 kr til par sko.

Hvad vil jeg egentlig med dette indlæg?

Jo, nu skal du høre.

Jeg synes man som influencer skal tænke på:

  • Sproget – talt og skrevet.
  • At følgere – der ser deres profiler – er mennesker med forskellige holdninger – G U D S K E L O V
  • Der er følgere fra forskellige samfundslag, hvor fx penge er store eller små.
  • Følgere kan være personer med egne problematikker etc.

Man skal altså som influencer have tungen lige i munden og tænke på, hvordan man taler ud til folk. Det er da næsten en kunst i sig selv. Giv et klart budskab.

Kvalitet fremfor Kvantitet

1000 tak fordi du læste med

ByBine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *