AMC,  Arthogryphosisawareness,  Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Handicap ingen hindring,  Jeg holder af Hverdagen,  Kærlighed,  Mangfoldighed,  Seværdigheder

{Tøsetur}

I dag har lillefisen og jeg været på tøsetur.

Vi har ligget underdrejet herhjemme med opkast og hvad værre er er de sidste to døgn med sønnike. Så også tøser trængte til en tur for at selv, mens farmand og søn tog en eftermiddagslur.

Vi tog til Mandø Ebbevej og derefter ind i byen for at få lidt is til lillepigen og en is-kaffe til mig.

Nu er hun også så stor, at vi kan tage afsted bare os 2. Uden mand eller hjælper. Jeg stoler 100 % på hende + hun kan alt med guidens og hjælp fra mig <3 .

JEG ER STOLT OG GLAD!

What’s not to like?

Rigtig god dag derude ?

En kommentar

  • Jeanette

    Intet bedre end mor-datter stunder, som jeg kalder det. Jeg har haft mange stunder med min datter, som snart bliver 23 mdr (Ja jeg tæller stadig i måneder ?). Det er dog lidt sværere at have hende med rundt Nu, da hun vil alt selv og løber rundt og skal tjekke alt ud. Men det er jo bare en periode. Glæder mig til mange flere stunder med hende ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *