At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  Bil,  Blog,  BloggerLife,  Christiansborg Rund 2019,  En bog bliver til,  familie

Hvor er vi nu?

Ja, hvor er vi egentlig henne nu her?

Der er gået lidt tid siden i sidst har hørt for mig. Vi har holdt sommerferie til fulde og vi har nydt dagene sammen som familie.


Nærvær har her været vores første prioritet. Men selvfølgelig er der også sket meget her hjemme i løbet af sommeren. Og nu skal i høre….

Sommerferien ☀️

Vores sommerferie blev brugt hjemme i Danmark. Den blev faktisk brugt hjemme på Costa del terrasse det meste af tiden. Herfra ud i det danske ganske land på dags-turer til blandt andet stranden, Cirkus Summarum, Kammerslusen, Tyskland, besøge familie og venner og jeg kunne blive ved.

Invalidebil

Det har længe været planlagt at min bil skulle udskiftes. Læs Her

Her i sommerferien har jeg ansøgt og været til møde angående ny invalidebil og har lige modtaget på e-boks, at jeg igen er godkendt til en ny. Det er jo bare super dejligt. Der er 4 til 5 ugers ventetid inden jeg skal til afprøvning af nye biler sammen med en ergo. Når det går i gang vender jeg stærkt tilbage med et nyt blogindlæg her om.

Christiansborg rundt

Mange timer i løbet af sommerferien er gået med træning for mit vedkommende. Det er både styrketræning og svømmetræning. Svømmetræning har primært været i svømmehal, men har også et par gange været i åbent vand både ved Islands Brygge Friluftsbad samt ved Varde Nysø for at få trænet i det. Jeg glæder mig vildt til den 31. august, hvor det går løs. Jeg tror jeg er ved at være klar og lige om lidt, der tager jeg igen ud i svømmehallen for at svømme de 2 km.

Sundhed

Jeg har siden jeg fik vores børn ikke kunne komme af med de sidste 6 kg. Men i og med jeg både skal svømme Christiansborg rundt samt at vi skal på langfart – her mener jeg selvfølgelig vores rejse til Australien, så har det alligevel sat sig i mig, at jeg skal tabe mig. Grunden til at jeg vil tabe mig er primært, at når jeg vejer mindre er min balance og min gang også meget bedre pga. handicap og Ja for at være helt ærlig er det sgu da også meget pænere med have flad mave i en bikini ?.

Og alt den træning samt optælling af kalorier, har gjort, at jeg pludselig er på rette vej.

Australien

Et helt kapitel for sig selv. De oplevelser vi skal på, tænker jeg i et indlæg for sig selv. Men jeg kan kun sige herfra, at alt går planmæssigt og vi glæder os stadig umådelig meget.

Her kan i se vores rute 🙂

Job

Jeg er selvfølgelig tilbage på arbejde her efter sommerferien. Min arbejdsopgaver i år ligger i læsevejleder delen samt at være ressourceperson i dansk i 0 og 1. Klasse. Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve kræfter med det.

Tilbage til nytårsaften skrev jeg faktisk på min Facebook side, at jeg trængte til nye udfordringer og min ledelse har været med til at give mig disse nye udfordringer. Jeg er jublende lykkelig lige nu.

Tanken om en bog…………

Min tanke om en bog er blevet til mere end blot en tanke. Jeg har næsten skrevet den færdig.

Jeg har taget kontakt til et skriveværksted, hvor forfattere læser korrektur og andet for måske kommende forfatteres bøger. Så nu sidder jeg her med det sidste afsnit og bagefter sender jeg det videre til gennemlæsning.

LIDT GRÆNSEOVERSKRIDENDE!

Det er altså lidt vild en tanke og en nervøs og tanke. Glæder mig til at se, hvad de skriver og hvilken kritik de giver den samt hvilke rettelser der skal laves. Ja, og om de overhovedet synes den er brugbar. Men jeg er langt og det gør mig glad.

——————–

Hold da op det var en smøre uden lige. En blandet landhandel af alt muligt. Men så er det opdateret. Tusind tak fordi du læste med så langt og giv endelig et skriv.

Tak fordi Du læste med.

Altid velmenende ord fra

ByBine

2 kommentarer

 • Tina Westergaard

  Vores sommerferie ligner Jeres ret meget, dejligt bare at slappe af og nye familielivet også selvom det er hjemme i baghaven!
  Det ser ud til du/I går en spændende tid i møde, jeg glæder mig til at følge med i alle dine projekter 😀
  Knus fra Tina

 • Pia

  Det lyder da som en rigtig dejlig sommer 🙂 Spændende med at være læsevejleder. Vi har siden jul gået hos en privat alkalær-lærer for at lære vores 10årige dreng at læse. Og det er bare en skøn følelse at se ham nu med tro på at han kan læse, så jeg kan forestille mig, at det må være et skønt arbejde.
  Hvad handler din bog om? Jeg har også altid drømt om at skrive en bog, og jeg har masser af ideer og halve ting skrevet, men har endnu ikke kunne tage mig 100% sammen.

  kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *