God morgen ude i det ganske danske land. Det er 1. september. Første efterårsdag og samtidig dagen efter et fantastisk event – Trygfondens Christiansborg Rundt.

Mit Første Christiansborg Rundt

Det var mit første Christiansborg Rundt. Og hvordan jeg havde det før, under og efter kan du høre her ⬇️

Turen rundt i Københavns Havn igår var fantastisk. Vandet var 22 gr., ja, det virkede næsten for varmt i våddragt. Derudover var vandet virkelig rent. Af at det var min første tur rundt, må jeg side, at det var en skøn tur rundt. Derudover hele scenariet set fra vandsiden var utrolig flot.

Et lille minus

Der var dog ét lille minus. Der var ikke noget handicap toilet og bad ved eventet. Dette var lidt irriterende og hårdt at gå og holde sig i timer, da jeg ellers skulle tisse for åben dør, da hverken mine ben og hjælper kunne være der.

Vi ses næste år

Men til trods for det minus, så må jeg bare sige:

Vi Ses igen til næste År ?.

Kh. Herfra <3

4 kommentarer

  1. Sejt at du kom igennem! Jeg havde også en ide om det for nogle år siden, men det blev aldrig til noget..

    1. Author

      Du skal prøve det. Det er fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *