Familietid & Nærvær

Fredag d. 1. November stod jeg op usigeligt tidligt. Tændte stearinlyset på spisebordet i køkkenet, lavede en god kop kaffe og satte mig ved bordet. Nød kaffen, nød den rolige morgen og stilheden. Min restbarsel var begyndt. 2 måneder i sigte, hvor det eneste der er på programmet er familien, nærvær samt en masse oplevelser…….

Men med få dage til afgang tog jeg det nu alligevel meget roligt. Efter kaffen var nydt, var det tid til at gøre børnene klar til børnehaven. For Ja, de havde lige få dage tilbage i institutionen. På den måde undgik spilopperne 2 travle forældre, der herhjemme skulle pakke det sidste.

Familietid og nærvær

Ja, vi har herhjemme valgt at bruge vores restbarsel på familien. Og for vores vedkommende, at rejse ned på den sydlige halvkugle og rejse rundt i Australien, hvilket i jo allerede har læst om.

Men tiden er inde. Noget vi har planlagt herhjemme, siden vi havde barsel med vores ældste, er det ved at være tid.

Og vi glæder os meget.

ALLE 4 ?

De kærligste hilsner fra

ByBine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 44 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Translate »