At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Farmand ♡

Australien #7 – Sydney

Så kom vi til Sydney.

Sydney var lige så fantastisk, som jeg huskede. En by jeg virkelig glædede mig til at genopleve samt vise den og det olympiske stadion til Peter og spilopperne. Jeg elsker den by.

Jeg deltog i de Paralympiske Lege i 2000 som svømmer. En af mine helt fantastiske oplevelser.

I Sydney oplevede vi ud over stadion, Bridge Climbing, Blue Mountains, Sydney by og meget mere.

Der var en del bushfires omkring Sydney. Og det skærer virkelig o mit hjerte og se alle de mennesker, der må gå fra hus og hjem for ikke at komme til skade. Samtidig er det altså også frygteligt at se, hvordan de vilde dyr og planter går til dernede. Håber inderligt, de snart for styr på det dernede.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *