{At være rejsende med fysisk handicap og se muligheder frem for begrænsninger}

Måske et Foredrag for dig og din forening?

Ja, hvordan er det at rejse rundt i verden som familie på 4, hvor farmand er den eneste af de 2 voksne, der er fuld funktionsdygtig???

Hvor meget skal børnene egentlig??

Hvordan fanden kan man overhovedet finde på, at rejse om på den anden side af jorden med sin kone, der ikke en gang selv kan tørre sig i R….??

Har hun mon taget livet af manden efter 5 uger, hvor han skal holde ferie, være farmand og hjælper?

SWIPE
at være rejsende med fysisk handicap

{At være rejsende med fysisk handicap og se muligheder frem for begrænsninger}Ja, hvordan er det at rejse rundt i verden som familie på 4, hvor farmand er den eneste af de 2 voksne, der er fuld funktionsdygtig??? Hvor meget skal børnene egentlig?? Hvordan fanden kan man overhovedet finde på, at rejse om på den anden side af jorden med sin kone, der ikke en gang selv kan tørre sig i R….?? Har hun mon taget livet af manden efter 5 uger, hvor han skal holde ferie, være farmand og hjælper?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=750670368769985&id=815796605424055

Slået op af By Bine i Onsdag den 18. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Kategorier