AMC,  Arthogryphosisawareness,  At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  BPA-ordning,  familie,  Family,  Farmand ♡,  Foredrag,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Taknemmelighed,  tanker fra en mor

{At være rejsende med fysisk handicap og se muligheder frem for begrænsninger}

Måske et Foredrag for dig og din forening?

Ja, hvordan er det at rejse rundt i verden som familie på 4, hvor farmand er den eneste af de 2 voksne, der er fuld funktionsdygtig???

Hvor meget skal børnene egentlig??

Hvordan fanden kan man overhovedet finde på, at rejse om på den anden side af jorden med sin kone, der ikke en gang selv kan tørre sig i R….??

Har hun mon taget livet af manden efter 5 uger, hvor han skal holde ferie, være farmand og hjælper?

SWIPE
at være rejsende med fysisk handicap

{At være rejsende med fysisk handicap og se muligheder frem for begrænsninger}Ja, hvordan er det at rejse rundt i verden som familie på 4, hvor farmand er den eneste af de 2 voksne, der er fuld funktionsdygtig??? Hvor meget skal børnene egentlig?? Hvordan fanden kan man overhovedet finde på, at rejse om på den anden side af jorden med sin kone, der ikke en gang selv kan tørre sig i R….?? Har hun mon taget livet af manden efter 5 uger, hvor han skal holde ferie, være farmand og hjælper?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=750670368769985&id=815796605424055

Slået op af By Bine i Onsdag den 18. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *