At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Farmand ♡,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring

Australien #9

Så er vi næsten nået til vores sidste del på vores fantastiske tur. Vi starter i Brisbane og kører langs kysten igen og vi er begyndt vores 1699 km lange køretur op mod Cairns.

Brisbane

I Brisbane var vi på flodtur op ad Brisbane floden. Her sejlede vi ud og besøgte søde koalaer i Lone Pine Koalapark. Et sted jeg besøgte for første gang for 19 år siden.

Og midt i denne tid, hvor Australien brænder, tænker vi meget på dyr, mennesker og i det hele taget alt dernede. Det er SÅ forfærdeligt.

Noosa

Fra Brisbane tog vi til Noosa. Her havde vi kun 1 overnatning og kunne sagtens have brugt 4. Fantastisk by med flotte laguner.

Fraser Island

Herfra tog vi videre til Fraser Island.

Og vi elsker Fraser Island.

Fraser Island er verdens største sandø og den har desuden regnskov. Vi tog bl.a på en heldagstur. I noget der lignede en bus plantet ovenpå en lastbil. OMG. Sikke et hestearbejde at få mig slæbt op og ned af den forbandede bus. HAVDE SÅ ONDT AF PETER. På sandveje. Det bumpede så meget, at lillepigen blev køresyg. Det stoppede heldigvis.

Vi havde et par super dejlige dage på øen. Det eneste vi ikke så på øen var dingoer. Det var SÅ ærgerligt.

Vores tur her fra Brisbane af op er primært ren afslapning i forhold til den en del af turen. Vi har lagt mig tid til strand og pool på denne resterende tur. Og Set i bakspejlet er det bedste vi har gjort, da vi på det her tidspunkt var ved at være mættet af oplevelser. Vi har så mange oplevelser med i bagagen og det var nu tid til at fordøje sammenholdt med lidt flere oplevelser selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *