At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  familie,  Family,  Farmand ♡,  Foredrag,  Handicap ingen hindring,  Kærlighed,  Mangfoldighed,  Min drøm,  Taknemmelighed

Australien #10

Airlie Beach

Efter Fraser Island kørte vi videre nordpå. Vi havde enkelte steder, hvor vi kun overnattede èn nat. Næste lidt længere Stop var ved Airlie Beach. Vi var efterhånden godt trætte efter en del lange, lange, lange køreturer og tiden her blev brugt på legeplads, rigtig god musik, hygge ved stranden og poolen samt god mad og for os voksnes vedkommende drinks. Ha ha ha.

Turen hertil har været fantastisk og vi har meget at skulle fordøje. Så derfor blev Airlie Beach ren hygge og afslapning.

Mission Beach

En af de ting vi manglede var dog at snorkle ved Great Barrier Reef. Jeg var så dum ikke at gøre det for 20 år siden, så Jeg vidste med mig selv, at jeg ikke tager hjem, før jeg kunne sætte kryds ved det.

I Mission Beach skete det så. Vi fandt et lille selskab – Mission Beach Dive – og vi tog ud og dykke en hel dag på revet. Det var fantastisk. Jeg er jo nok mere en vandhund end resten af familien. Men vi hyggede os alle på hver vores måde.

Og med to sovende børn på sejlturen hjemad, kunne Peter og jeg bare konstatere, at dagen havde været PERFEKT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *