Ærlighed,  BPA-ordning,  familie,  Family,  handicap,  Handicap ingen hindring

{Vinterferie}

Det er onsdag og lige idag har farmand en arbejdsdag.
Det er næsten ikke til at være ude i det vejr, så i stedet er vi gået i køkkenet for at bage de skønneste blåbærmuffins med chokoladestykker.

Og Ja det lyder meget nemt og alt muligt. Hvilket det jo egentlig også er. Men nu da mine arme jo er lidt skæve, er der altid en tredje person ind over, når vi har sådan noget hyggetid her hjemme. Og når nu farmand skal arbejde, ja, så er det selvfølgelig en hjælper der går ind og agere mine arme.

Mine hjælpere er en del af vores hverdag. Heldigvis er børnene vokset op med, at der altid er en hjælper om morgenen og om eftermiddagen. Jeg har de mest fantastiske hjælpere, der bare falder ind i vores hverdag. Og som også rummer, at vi er en helt almindelig børnefamilie. Men det er altså også vigtigt, når jeg fx som i dag, gerne vil fx vil bage eller lave mad sammen med mine børn? Hygge og holde vinterferie.

En lille dejlig hånd.

Jeg håber også, at i derude nyder ferien med hygge og tøffetid.

Rigtig God Ferie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *