Mor & Datter

Vi 2 har i en periode haft svær ved at finde hinanden. Og i bund og grund handler det om, at hun er 4 år og i en fase, hvor man kan meget selv – og qua mit handicap kan hun rigtig meget, idet hun på den måde kunne komme til at opnå mere. Men hvor om alt er, så kan det godt være, hun kan meget, men det er ikke ens betydende med, at hun altid må.

Og sådan en jungle er svær at finde rundt i.

Samtidig bliver jeg presset, idet jeg ikke kan tage hende op og trøste, tage hende op i børnehaven, når vi skal hjem og hun ikke vil med etc. Hun har bevidst fravalgt mig fremfor farmand, mormor og morfar, mine hjælpere. Rykker væk, når jeg kommer hen til hende. Det har været hårdt og en kamel at sluge.

For godt halvanden uges tid siden ligger vi så begge to inde i vores seng og taler om ønsker. Vi er nået til min tur og hun siger: “Jeg ved godt, hvad du ønsker dig mor. Du ønsker dig i at du kunne løfte mig op.”

Jeg taber kæben FULDSTÆNDIG. Hun rammer SPOT ON!

Jeg bliver faktisk rigtig trist over, at hun er så meget med og vidste, hvad jeg ville sige. Men på den anden side, er det er fantastisk, at hun kan sætte ord på. For når alt kommer til alt, er det jo det hun mangler.

Nu har vi så haft vinterferie. Vi har brugt meget tid sammen. Vi har hygget, krammet, grinet og meget mere. Så jeg håber inderligt, at vi nu er på rette vej igen.

Elsker hende herfra og til månen og tilbage igen!

Lige lidt søndags-tanker herfra 🌸.

Rigtig god søndag.

2 thoughts on “Mor & Datter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Kategorier