Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  Corona-tider,  familie,  Family,  sundhed,  tanker fra en mor

Torsdags Tanker på en Søndag

COVID-19 eller corona virus som det bliver kaldt i daglig tale hærger i disse dage verden over. Og som den simple lille dansker jeg er, går det da selvfølgelig ikke upåvirket hen over hovedet på mig.

Jeg synes, man tænker mange tanker. Især når man tænker ud fra et moder syn. Jeg er bekymret på mine børns vegne, på min families og venners vegne, på mine egne vegne og selvfølgelig på samfundets vegne. Men vi må få det bedste ud af det og håber på at det regeringen har gang i – jeg synes de gør et fantastisk arbejde – er det, der er med til at knække koden og få bugt med denne forbandede virus.

———————————————————-

Herhjemme nyder vi hinanden på trods af situationen. Vi har det godt!

Dog er det tid til eftertanke i disse corona-tider. Se med her:

HUSK at beskytte dig selv og andre mod COVID-19

Her er 5 gode råd for at beskytte sig selv og andre mod smitte:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring
  5. Hvis du er ældre eller kronisk syg, så hold afstand og bed andre tage hensyn

HUSK også du kan få den sidste nye opdatering her: sst.dk/coronavirus

Håber i ALLE passer godt på jer selv og hinanden ?

En kommentar

  • Pia

    Jeg synes også tankerne kører rundt i hovedet på mig, og da jeg er alene med mine børn har jeg ingen at dele tankerne med.. Det bliver nogle hårde uge, hvor jeg skal være produktiv ift. arbejdet (dog hjemmefra) og samtidig hjemmeskole mine drenge og sørge for de ikke går helt fra forstanden i den her mærkelige periode.
    Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *