???? ????????, ???? ???????, ???? ????!,  Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  Corona-tider,  familie,  Family,  Kærlighed

Covid_19 tanker :(

Solen skinner og der er ikke en vind der rører sig. Vi er i haven i dag for at gøre terrasserne klar til en forhåbentlig dejlig sommer.
Det kan jeg faktisk kun smile af og det gør jeg.

Det er utroligt vigtigt i en tid som denne, at vi bevarer vores positive mindset og ikke mindst giver det videre fx her via de sociale medier eller pr tlf til de kære vi egentlig gerne vil besøge, men ikke må.

Her hjemme taler vi desuden meget åbent om den nuværende situation på trods af at børnene kun er 4 og 6 år gammel. I den alder har man jo også en del spørgsmål:

  • Hvorfor må jeg ikke kramme morfar, når han går forbi ude på cykelstien for at sige Hej til os?
  • Hvorfor må jeg ikke give mine venner fra børnehaven et kæmpe knus, hvis vi ser dem gå forbi vores hus på deres daglige gåtur.

Børnene har ikke behov for en doktordisputats, men har behov for klare linjer og klare svar i forbindelse med Corona-virus. Helt ligesom os voksne. Dog i børnehøjde.

Ha’ en dejlig dag.


In English

The sun is shining and no wind moving. We are in the garden today to prepare the terraces for a hopefully lovely summer.

In fact, I can only smile at that and I do.

It is incredibly important at this time like this that we maintain our positive mindset and not least pass it on, for example here via the social media or by phone to the loved ones we really want to visit, but not allowed to these days.

Here at home we also talk very openly about the current situation despite the fact that the children are only 4 and 6 years old. At that age you also have some questions:

  • Why shouldn’t I hug my grandfather as he walks past the path to say hello to us?
  • Why not give my friends from kindergarten a huge hug if we see them walking past our house on their daily walk. 

The children do not need a doctoral dissertation, but need clear lines and clear answers in connection with the Coronavirus. Just like us adults. However, at a child’s height.

Have a Great Day

En kommentar

  • Pia

    Jeg har også forsøgt med klare, men simple svar på hvorfor vi er hjemme. Den store på 11 år forstår en del, og har også haft nogle lektier om virus og bakterier. Den lille på 8 er i forvejen et ret distræt barn, så han nyder bare at slippe for skolen… Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *