#amcstrong,  Arthogryphosisawareness,  Blog,  BloggerLife,  Corona-tider,  familie,  handicap,  Handicap en hindring,  Job og handicap,  Tid

Bitterfisse….

…..for en kort bemærkning

Jeg er normalt en person der er utrolig positiv og glad for livet. Jeg er taknemmelig for det. Jeg ser det bedste i alle mennesker. MEN når der er noget i vejen pga. mit handicap, ja, så står jeg af for en kort stund. Bliver sur og gal for derefter igen at føle glæde.

Eftermiddagen er derfor idag blevet brugt eftertænksomt.

Kaffe er GODT til enhver lejlighed. Også i dag.

Risikogruppen

Troede ikke, at jeg nogensinde skulle komme i corona risikogruppen i forhold til handicap. Det har jeg det faktisk MAX svært ved. Jeg er FANDME ikke syg….. Men jeg skal jo heller Ikke blive det.

Der er to grunde til, at jeg er kommet i risikogruppen.
Først er det fordi, jeg har hjælpere ansat og for at passe på dem og deres familie, er jeg i risikogruppen.
Dernæst er det på grund af mit handicap. Mit handicap gør at jeg har manglende muskler og stive led. Og de muskler jeg har, bruger jeg 110% – nogle gange meget mere end jeg burde for at kompensere. Når jeg gør det spændes mine muskler omkring hals og nakke og jeg har svært ved at trække vejret dybt. Dette kan være – på godt jysk – træls, hvis jeg pludselig skulle få covid_19.

Så status er, at jeg må sende mand og børn afsted. Jeg skal holde afstand og skal derfor højst sandsynligt arbejde hjemmefra i en periode.
Det er lige en kamel, der skal sluges ?.
Men i morgen er der atter en dag, hvor vi igen ser positivt og er meget klogere på, hvordan alt kommer til at fungere.

Sikke en lang smøre. Hold da op. Har Du læst med så langt, så 1000 tak ?.

Ha en dejlig aften.

Kh. Herfra ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *