Torsdags Tanker

Et lille Hej herfra 🌞

2 thoughts on “Torsdags Tanker”

  1. Jeg kan virkelig sætte mig ind i dine tanker om opstart og bekymring om corona. Jeg har angst, så det fylder en del lige for tiden, så det er rigtig rart at høre hvordan det kommer til udtryk hos dig. Det viser mig at jeg klarer det okay trods angst, så tusind tak for dine tanker 🙏❤️ Og så lige en sidste ting. Hvor er det bare fantastisk at i var nede og aflevere blomster i børnehaven. Det går lige i hjertet på mig ❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 43 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Kategorier