At Rejse er at Leve,  Australien,  Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  familie,  Family,  Kenya

ᖇᕮᒍSᕮᖴᕮᗷᕮᖇ

– English below ⬇️

Solen skinner og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det er nu bare dejligt at komme ud og mærke solens stråler. Vi elsker det.

Denne Corona tid er nu også brugt på at kigge tilbage. At kigge ca 6 måneder tilbage på vores på nuværende tidspunkt mest fantastiske tur. Til Australien.

Jeg mindes og samtidig længes. Jeg længes efter landet og ikke mindst de dejlige mennesker, vi mødte på vores vej og gjorde vores rejse helt exceptionel. TAK.
Samtidig må jeg ærligt indrømme, at jeg har rejsefeber. Vi har rejsefeber. Corona-tiden, hvor vi er lukket inde, gør det skisme ikke mindre.

Men vi håber inderligt på, at grænserne åbner inden for det næste års tid, for vi er kommet til at bestille en tur til Kenya.
Hold op, vi glæder os til at komme afsted igen.

Desuden har Peter og jeg en kæreste tur i ærmet til Marrakech til efteråret, hvis altså at vi bliver lukket ud inden da og at det er forsvarligt. Selvfølgelig.

Jeg håber i alle får en super dejlig weekend.

De kærligste hilsner herfra

———-

The sun is shining and summer is fast approaching. Now it’s just great to come out and feel the sun’s rays. We love it.


This Corona time is spent on looking back.
About 6 months back at our currently most amazing trip. To Australia.
I remember and at the same time yearn. I long for the country and not least the lovely people we met on our way and made our journey absolutely exceptional. THANKS.


At the same time, I have to honestly admit that I have travel fever. All of us have that fever ?. We sincerely hope that the borders will open within the next year, because we have booked a trip to Kenya.
We’re looking forward to getting back out again.

In addition, Peter and I have are hoping to go to Marrakech in the fall. Just the 2 of us ❤. I hope everyone has a super nice weekend.

Love from ByBine

5 kommentarer

 • Lene

  Der skulle være så mange smukke steder i Marrakech:-)
  Jeg har slået mig til tåls med, at der ikke står Rom og Paris på sommerferien i år, men i stedet bruger vi pengene på at opgradere hjemmet og haven, så vi kan nyde sommeren herhjemme.
  Dog savner jeg vores lejlighed i Berlin voldsomt meget<3
  Kh Lene

  • By Bine

   Det lyder da heller ikke så tosset. Jeg glæder mig også til en sommer i Danmark. Men udlængslen er der dog stadig ?.

   Ha en dejlig dag.

   Kram herfra

 • Pia

  Jeg har det ligesom dig/jer – jeg længes efter at rejse. Min (arbejds)tur til Washington blev aflyst, og nu er vores sommerferie til Bulgarien også kraftigt på vippen til at forsvinde. Jeg håber stadig, men meget skal ændre sig de næste to måneder 🙂 Kh Pia

 • Jeanette

  Ih hvor jeg også længtes efter at komme ud og rejse. Vi skulle have været i Hamborg i påskeferien, og planerne for sommerferien er da også gået i vasken.
  Ville ønske corona aldrig brød ud..alt det negative verden over det har medført ? krydser fingre for at en vaccine er lige rundt om hjørnet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *