???? ????????, ???? ???????, ???? ????!,  Børn,  Corona-tider,  familie,  Family,  Kærlighed,  sundhed,  Taknemmelighed,  tanker fra en mor,  Venner

Har Du husket at Smile i dag?

Solen skinner og syrenerne er sprunget ud. De dufter pragtfuldt. Det er forlænget weekend og herhjemme er familien samlet i det lille hjem. Børnene kører dog på kryds og tværs til legeaftaler. Jeg er #taknemmelig. Det bringer smil frem på mine læber.


Igår så jeg min dejlige veninde og hendes skønne drenge igen efter flere måneder, hvor vi kun har set hinanden over messenger. Hvor var det fantastisk.


Det er bare VIGTIGT for mig at se det positive i alt. Og nej, jeg render ikke rundt og er Leif Lalleglad, men man er mest konstruktiv, når man tænker: Det kan jeg godt.

Mit motto er og har har alle dage været

Jeg kan, hvad jeg vil. Og nu gør jeg det ?.

Kan i ha’ en dejlig aften.

De kærligste hilsner fra

Bine

2 kommentarer

  • Christina Korsgaard

    Elsker syrener – vi flyttede sidste år og dem der boede her før, var heldigvis også glade for de smukke blomster, så nu ser jeg ud på en have med skønne gamle syrenbuske – og smiler.
    Kram til dig Bine♥️

  • Pia

    Du har ret – jeg forsøger også at se det positive i alt. Og jeg glæder mig meget til næste fredag at se en veninde sådan rigtigt siden lock down. Savner SÅ meget en god venindesnak 🙂 Nyd weekenden. Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *