#amcstrong,  AMC,  Arthogryphosisawareness,  Ærlighed,  Børn med handicappet forælder,  handicap,  Handicap en hindring,  Handicap ingen hindring,  Jeg holder af Hverdagen,  Kærlighed,  Taknemmelighed,  tanker fra en mor

Du & Jeg

At være en mor – en handicappet mor – får mig til tider til at undre mig over, hvordan folk ser mig fx gå med min lille datter eller søn i hånden på gaden.

Se med her

Jeg vil gerne på det kraftigste pointere, at det ikke er melidenhed, jeg er ude efter. Men at det bare er mine tanker.

You and I

Being a mum – a disabledmom sometimes make me wonder how people see me walking with my little girl hand-in-hand passing by in the street. I sometimes feel sorry for my kids and husband when I am walking along with them in the city. I feel sorry because when I walk people stop snd stare because I walk very strange aswell as my arms are sitting in a strange position. I feel for my kids I think it’s sad that they have to see that perspective in life.
But my husband always says that he has chosen to be with me and love me the way I am disability or no disability and I am grateful for that because I love him deeply.

En kommentar

  • Pia

    Jeg forstår dig godt, og selvom jeg ikke kan sætte mig 100% ind i det – kender jeg alligevel lidt til det. Mine drenge har nogle gange skabt sig MEGET fælt ude i byen, og den der følelse af at alle kigger, kan jeg godt huske.

    Når mine drenge kigger på anderledes udseende mennesker, gør jeg meget ud af at forklare dem om sygdommen (hvis jeg kan) og at de er ligeså gode mennesker som alle andre.

    Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *