Race-running

Så blev det igen torsdag og runneren er igen fundet frem. Det går stille og roligt fremad. Men hold da op, hvor har det meget at sige, om det er modvind eller medvind.

Har prøvet race-running for første gang. Jeg er høj på adrenalin, dog kravler jeg ud af sengen dagen efter. Har pludselig fundet muskler, jeg ikke vidste, jeg havde. HA HA HA.

Ellers bliver træningen her i starten brugt på finjustering af cyklen, så jeg bedre kunne komme til og ikke få så ondt, som jeg ellers har haft.

Jeg er faktisk så heldig, at har fået lov at låne cyklen med hjem. Det er fantastisk, for på den måde kan jeg få trænet herhjemme og formen kan komme til at blive lidt bedre end den er pt.

Det var lidt herfra.

KH. herfra

2 thoughts on “Race-running”

  1. Hvor er det fedt, at du har fundet en sjov sportsgren. Jeg har selv lige prøvet jumping fitness, og jeg synes det er fedt at udvide sin horisont og prøve noget nyt. Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 44 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Translate »