#amcstrong,  AMC,  Arthogryphosisawareness,  Børn med handicappet forælder,  Børnebog

Bogen

English Below ⬇️

Da Ida Kirstine var 4 måneder gammel fik jeg den åbenbaring, at jeg ville skrive en børnebog.

En børnebog, der omhandler det at have en forælder med et synligt handicap. Meget bevidst valgte jeg, at det ikke skulle være en forælder i kørestol, men en forælder der tager udgangspunkt i mit handicap. Børn har svært ved at forstå mærkelige arme, vraltende gang, ja, jeg kunne blive ved.

Så en januar morgen for 4 år siden gik jeg i gang.Ja, en langsom proces, jeg ved det 🙈. Men jeg tænker, at sådan en proces ikke skal forhastet. På trods af det, er jeg sammen med en kær veninde fra seminarie-tiden startet ud med at lave et undervisningsforløb, der skal følge bogen. Bogens målgruppe er sidste del af børnehavetiden og indskolingen. Bogen kan selvfølgelig sagtens læses separat og man behøver slet ikke at arbejde med den. Så det er vi igang med og jeg glæder mig sindssyg meget til at se det endelige produkt og til at se/håbe på at et forlag er med på ideen.

Det var lidt herfra på en solskins søndag. Have en fantastisk dag derude.

—————————————–

When Ida Kirstine was 4 months old, I got this idea that I wanted to write a children’s book. A book about dealing with a parent with a visible disability. Very consciously, I chose that it should not be a parent in a wheelchair, but a parent based on my disability.

Children have a hard time understanding strange arms….. So one January morning 4 years ago I got started.Yes, a slow process, I know 🙈. But I think such a process should not be rushed. Despite that, I, together with a dear friend, started out making a teaching course that will follow the book. The book’s target group is the last part of the kindergarten and preschool.

So we are working on that and I am very much looking forward to seeing the final product and to seeing / hoping that a publisher is involved in the idea.Have a great day out there.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *