AMC,  Arthogryphosisawareness,  BPA-ordning,  handicap,  Handicap en hindring,  hjælpere

Min hjælper-situation

BPA-ordning

Herhjemme har jeg hjælpere ansat 27 timer i ugen. I hverdagen 2 x dagligt og 1 gang i weekenden. Man kommer jo ret tæt på hinanden, når man har hjælper så mange timer. Det er fantastisk. Selvfølgelig er der perioder for begge parter, hvor det bare køre på rutinerne og ikke så meget pjat. Det har alle brug for.

Men herhjemme har vi det heldigvis så godt sammen allesammen både familie og hjælper der indgår i vores hverdag. Selvom jeg har behov for det hjælp jeg nu gang har, så er det også vigtigt, at vi hygger og griner. Til tider er en hjælper eftermiddag her hjemme blevet til en fredagsbar og bare rolig, vi har skrevet tiden på i forhold til hjælpertimer inden, der er gået fredagsbar i den 🙂🙃.


Det jeg egentlig bare vil sige er, at jeg er dybt taknemmelig og at det er bare dejligt at have mennesker omkring en, der elsker deres arbejde, men som man også på en eller anden vis får en relation til, nu man er så mange timer sammen i det daglige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *