Min hjælper-situation

BPA-ordning

Herhjemme har jeg hjælpere ansat 27 timer i ugen. I hverdagen 2 x dagligt og 1 gang i weekenden. Man kommer jo ret tæt på hinanden, når man har hjælper så mange timer. Det er fantastisk. Selvfølgelig er der perioder for begge parter, hvor det bare køre på rutinerne og ikke så meget pjat. Det har alle brug for.

Men herhjemme har vi det heldigvis så godt sammen allesammen både familie og hjælper der indgår i vores hverdag. Selvom jeg har behov for det hjælp jeg nu gang har, så er det også vigtigt, at vi hygger og griner. Til tider er en hjælper eftermiddag her hjemme blevet til en fredagsbar og bare rolig, vi har skrevet tiden på i forhold til hjælpertimer inden, der er gået fredagsbar i den 🙂🙃.


Det jeg egentlig bare vil sige er, at jeg er dybt taknemmelig og at det er bare dejligt at have mennesker omkring en, der elsker deres arbejde, men som man også på en eller anden vis får en relation til, nu man er så mange timer sammen i det daglige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*
*

  • Jeg hedder Bente, er 44 år og kvinde med stort K.

    Jeg har oprettet denne lille blog om bl.a. livet som mor med handicap, arbejde, venner og familie.

    Mit formål med bloggen er, at give folk et indblik i de tanker jeg har omkring mit liv med et fysisk handicap. Hvor ualmindelig almindelig vores hverdag kan være, dog med et tvist :). Nyd læsningen – og smid gerne en kommentar.

  • Translate »