#amcstrong,  AMC,  Arthogryphosisawareness,  Australien,  handicap,  Handicap ingen hindring,  Mangfoldighed,  Paralympic,  Sport,  Taknemmelighed,  Tid

Paralympiske Lege i Sydney 2000

I år er det 20 år siden, at jeg deltog til Paralympiske Lege i Sydney sammen med mange andre fantastiske para-atleter. Så jeg tillader mig lige at prale lidt og samtidig tænke tilbage på et liv med six-pack i stedet for vaskesøjle.

Åbningsceremonien var storslået og det er nok de bedste 400 meter jeg nogensinde har gået.
Følelsen er helt ubeskrivelig. Tænker flere af mine kære venner kan tale med om det 🥰

Min favorit disciplin er 50 meter butterfly, men da vi var for få deltagere i denne disciplin til Paralympics udgik dette løb. Mine løb var derfor kun 50 og 100 meter fri samt 50 m. rygcrawl. Jeg opnåede to 6. pladser og en 7. plads og var ovenud tilfreds med to af løbene og rasende over 100 m. fri, idet jeg her ikke kunne styre mine nerver/nervøsitet. 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *