Ærlighed,  Corona-tider,  Ikke-kategoriseret,  Race-running,  Sport

Hygge på afstand

Jeg har haft elever, der er testet positiv for covid_19. Så jeg har gået hjemme siden tirsdag. Skulle testes i lørdags og i dag. Men den største test af dem alle er sgu ikke at må kramme og kysse på børn og manden. Man finder virkelig ud af, hvor meget vi krammer herhjemme. Så vi er sgi alle ved at gå ud af vores gode skind.

Herhjemme er det lidt specielt, da jeg jo ikke kan klare mig selv og dermed isolere mg i et rum helt alene. Men jo jeg har isoleret mig det jeg kan. Undgået så vidt muligt at være tæt på børnene. Men qua mit handicap har jeg jo bare brug for hjælpen til daglige gøremål.

Så nu mangler jeg bare svar fra 2. test – den første var heldigvis neg. – og jeg har heldigvis ingen symptomer. Vi krydser fingre 🤞

Derfor besluttede jeg mig også for i dag, at tage en tur på racerunneren. Første tur i en uge, pga covid_19 testning.
Det gik flyvende. Mangler svar fra anden testning, men tog afsted og mødte ingen på min vej. Min krop skreg efter SPORT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *