Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  familie,  Family,  Jul,  Julen 2020,  Kærlighed,  oppe-teori

På vej ud af 2020

Taknemmelighed 🙏

En ting jeg nok er på daglig basis, er at jeg er taknemmelig. I dag ringede Peters chef fra arbejdet for at fortælle ham, at der ikke var flere børn på skolen og at han derfor ikke behøvede at møde ind klokken 13 . Jeg blev så glad og tænkte hvor fantastisk, børnene blev rigtig glade og hoppede og dansede rundt og Ja og farmand blev rigtig glad og sagde:”Nu skal vi lave havregrynskugler og hygge os”. Jeg tog mig selv i at sidde med tårer i øjnene og tænke, i guder hvor er jeg taknemmelig lige i det øjeblik.

For et år siden på vores rundrejse i Australien var vores fokus selvfølgelig udover oplevelser, det at være sammen som familie. Være nærværende. Vi fandt roen og vores tid. Det når man ikke altid i hverdagen. Os voksne var/er begge taknemmelige overfor det hele.

I hverdagens travle liv hjemme glemmer vi tit og ofte hinanden i kortere perioder, hvis hverdagen er travl. Både to-somheden ❤, men sandelig også familielivet. Vi hænger os SÅ meget i tidspunkter. Og det gør vi af den simple grund, at vi her i den vestlige verden kun lever efter alt på tid… Hvornår skal vi hvad og hvad tid skal vi noget andet??? Rotteræset kalder vi det ofte. Det er faktisk et ret godt ord for det forvirrende daglige vanvid, man nu engang lever i.

Oppe-guide in spe

Jeg har her under corona taget et kursus som oppe-guide hos Mette Holm. Ja, pt siddet jeg med prøven, så jeg får certifikat på det. Jeg har længe gerne ville være coach og da Corona dukkede op, blev jeg enig med mig selv om, at dette kursus var noget for mig og synes det er en gren af det, jeg vil kalde coach-uddannelsen. Jeg har fundet mit ståsted. Det er fantastisk. Så kan jeg kun sige i denne covid_19 tilværelse vi lever I pt: HUSK at kigge indad før du kan kigge ud af.

Med disse ord vil jeg ønske jer alle sammen en fantastisk dejlig dag.

Husk at passe på jer selv for at kunne passe på andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *