Ærlighed,  Blog,  BloggerLife,  Børn med handicappet forælder,  Børnebog

Min bog / My book (english below)


For nogle år tilbage besluttede jeg mig for at skrive en børnebog, der skulle omhandle det, at have en forældre en fysisk funktions-nedsættelse.

Jeg ville skrive sådan en bog, da jeg selv stod på daværende tidspunkt som mor til to meget små børn. Jeg vidste på dette tidspunkt og ved stadig, at jo ældre børnene bliver, jo mere vil de også blive introduceret til diverse spørgsmål omkring det at have en mor med en fysisk funktionsnedsættelse. Derfor tænkte jeg ud af boksen på dette tidspunkt. Jeg ville skrive en bog. En børnebog til mine børn, men absolut også til folk der står i samme situation som os herhjemme samt personaler på diverse daginstitutioner og skoler.

Nu er bogen færdig og jeg har sammen med en veninde samtidig lavet et undervisningsforløb, der omhandler mangfoldighed. Dette materiale omhandler dog mest mangfoldighed set ud fra at have en funktionsnedsættelse.

Jeg har lige sendt bogen og undervisningsmateriale til et forlag, der gerne vil gennemlæse materialet.

Hold nu op hvor jeg spændt. Jeg er nervøs. Jeg er der også en smule imponeret over at tage teten og få det hele sendt afsted til forlaget.
Så nu må vi bare vente at se. Men i dette øjeblik når jeg sidder her og skriver til jer, Er jeg utrolig glad og lettet Jeg har det helt fantastisk.

Kan I nu have en rigtig dejlig dag derude.

Det kærligste kram herfra

I have during the last couple of years been writing on a children’s book. The book is done and I have also made a school material about diversity together with my friend Maja.
Now it’s shipped off to a publisher who would like to read it. I am very nervous. We hope they will consider to publish the it 📚.

Fingers crossed.

Have a great day beautiful people 🥰

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *